Welkom op de website van

Be Different Be You

 

Mijn naam is Daniëlla van Dijk. Ik ben gezegend met 4 kinderen. Wij wonen in Assen, samen met mijn vriend.

Met Be Different Be You wil ik slachtoffers van seksueel misbruik en slachtoffers van seksueel geweld helpen in hun zoektocht naar hulp. Zij hoeven er niet alleen voor te staan.  

Zelf had ik niemand toen ik op zeer jonge leeftijd slachtoffer werd van seksueel misbruik en mishandeling. Heel lang heb ik hier niet over kunnen praten. Ik was bang om mijn moeder te kwetsen. Bovendien was ´er niet over praten´ voor mij ook alsof het niet is gebeurd. Want ik wilde niet dat het gebeurd was. Het was te pijnlijk. Ik wilde het vergeten.

Maar zoiets vergeten, kan men niet. Ik worstelde met mezelf. Ik vroeg me af wat ik verkeerd gedaan heb. Of het echt niet mijn eigen schuld was. Want waarom zou ik er niet over mogen praten als ik niks verkeerd heb gedaan? HELEMAAL NIETS.

Ik ben er helemaal klaar mee om mij stil te houden. Ik wil anderen helpen om hun pijn en verdriet een plek te geven. Ze de kans geven om voor zichzelf te kiezen en met hun verhaal naar buiten te komen. Het is tijd om deze taboe te doorbreken.

Herken je dit? Weet dat je het niet alleen hoeft te doen, want

Be Different Be You reikt je een hand om het samen te doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.